Σπιτικα μπισκοτα με σκορδο για το σκυλακι σας

0
Τα σκυλιά λατρεύουν τη γεύση του σκόρδου και αυτά τα μπισκότα είναι μία Θρεπτική χειροποίητη λιχουδιά.                                                                                 260g αλεύρι ολικής άλεσης από σιτάρι                                                                                                                  115g καλαμποκάλευρο αλεσμένο με μυλόπετρες                                                                                                               IOOg σουσάμι                                                                                                           3 αυγά                                                                                                                 60ml γάλα                                                                                                           125ml ζωμό κότας                                                                                                    2 κουτάλια της σούπας ελαιόλαδο                                                                             2 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
1
1.Ανακατέψτε το αλεύρι, το καλαμπόκι και το σουσάμι σε ένα μεγάλο μπολ. Χτυπήστε δύο αυγά με το γάλα, το ζωμό κότας, το ελαιόλαδο και το σκόρδο. Προσθέστε τα υγρά στο αλεύρι και ανακατέψτε ώσπου να γίνει σφιχτή ζύμη. Αφήστε τη να ξεκουραστεί για 15 λεπτά.
2
2.Τοποθετήστε τη ζύμη σε ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια. Ανοίξτε τη ζύμη σε φύλλο πάχους 6mm και κόψτε τη σε ό,τι σχήμα θέλετε. Χτυπήστε το τελευταίο αυγό και αλείψτε τα μπισκότα.
3
3. Τοποθετήστε τα μπισκότα σε λαμαρίνα που έχετε αλείψει με βούτυρο, και ψήστε τα στους 180° C για 25-35 λεπτά ή ώσπου να πάρουν χρυσαφί χρώμα. Βγάλτε τα μπισκότα από τη λαμαρίνα και αφήστε τα να κρυώσουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου